Διαφήμιση
Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015 13:25

Πληθωρική η RCF στην Prolight+sound 2015

Η φετινή έκθεση Prolight+sound 2015 ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη για την RCF η οποία παρουσίασε μια εκτεταμένη γκάμα νέων προϊόντων, ενώ άνοιξε διεύρυνε τις παραγωγικές της δραστηριότητες και σε νέους τομείς (ακουστικά και προσιτά ψηφιακά μίξερ δίχως επιφάνεια εργασίας). Ιδού τα highlight της RCF στη Φρανκφούρτη.

Η εταιρία παρουσίασε τα πρώτα της ακουστικά. Ανήκουν στη σειρά Iconica και έκαναν ντεμπούτο εδώ στη Φρανκφούρτη. Τα νέα ακουστικά διαθέτουν κομψή σχεδίαση, 10mm χειροποίητα drivers, αλουμινένιο στεφάνι συγκράτησης των ακουστικών και ευέλικτο περιστρεφόμενο στεφάνι για την καλύτερη δυνατή προσαρμογή και στήριξη στα αυτιά, καθώς και δερμάτινα head-bund και επενδύσεις στο τμήμα του ακουστικού που προσαρμόζεται στο ακουστικό πτερύγιο για καλύτερη και πιο ανάλαφρη αίσθηση. Ευελιξία υπάρχει και στον τρόπο σύνδεσης, καθώς το καλώδιο φιλοξενέται και στα δυο ακουστικά, δεξιά ή αριστερά, όπου βολεύει το χρήστη.

Επίσης η εταιρία λάνσαρε δυο νέα ψηφιακά μίξερ, τα TM08 & TM18. Αμφότερα αποτελούν ρακ μίξερ δίχως επιφάνεια εργασίας και για το χειρισμό του απαιτείται tablet (μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής), Διαθέτουν συνολικά 18 (TM18) και 8 (TM08) εισόδους αντίστοιχα, καθώς και 10 και 6 εξόδους. Ενσωματώνουν επίσης 3 και δυο εφέ αντίστοιχα, ενώ εκτός από τις εισόδους mic, line, Aux, phones κλπ, διαθέτουν θύρες Midi (in/out). Θύρα USB2.0, θύρα LAN, Stereo Footswitch υποδοχή, διαθέτουν εσωτερικό dual band Wi-Fi access point και επίσης εσωτερική κεραία (και προαιρετικά εξωτερική για ακόμα πιο αναβαθμισμένη Wi-Fi διασυνδεσιμότητα). Τα νέα μίξερ υποστηρίζουν επίσης δυνατότητες αναπαραγωγής και εγγραφής σήματος (το 2 κάναλο mix out) μέσω αρχείων MP3, WAV και AIFF.

Η RCF παρουσίασε επίσης το TTL6-A το οποίο είχε και σε καθημερινά demo που έκλεψαν τις εντυπώσεις, στο χώρο της Sound Arena. Το TTL6-A αποτελεί την πλέον πρόσφατη προσθήκη της σειράς TT+.  Επίσης η εταιρία λάνσαρε το HDL50 που ανήκει στην οικογένεια D-Line και αποτελεί ένα large format array. Επίσης παρουσιάστηκε επίσημα και το EVOX 12, το μεγαλύτερο μέλος της portable σειράς που ήδη περιλαμβάνει τα best seller EVOX 5 και EVOX 8. 

Φυσικά η εταιρία είχε και όλη την γκάμα των αναλογικών της μίξερ L-PAD που πρωτολάνσαρε πέρυσι στην έκθεση της Φρανκφούρτης, απλά η γκάμα πλέον περιλαμβάνει συνολικά 9 μίξερ από 6 έως 24 κανάλια εισόδου και αντίστοιχη προίκα σε δυνατότητες και ενσωματωμένα εφέ, ανάλογα με το μοντέλο.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα νέα, αλλά και τα υπάρχοντα μοντέλα της RCF θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση